Az ajánlat:

Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet?

Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered illata.

A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat –  te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket  a saját ízlésedhez mérve.

Dagasztás és kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat.  Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.

Hogyan fogjunk hozzá?

A tudnivalók első pontja ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja – ez pedig a liszt.

Manapság rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem hagyományost válasszunk alapul.  A búzalisztek közül a BL-80-as jelölésű fehér kenyérlisztet, vagy a BL-112-t, vagyis félfehér kenyérlisztet érdemes megvásárolni.   Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak kimagasló tápértékű vagy épp gluténmentes fajták között is.

Az egyszerű kenyérhez nem is kell több, mint liszt, só, víz és élesztő. Esetleg a kovász, amit saját magad is el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel.  Bár a legtöbb biobolt polcain megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár élesztőmentesen.  A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt, sokkal tovább megőrzi frissességét.

Hogy legyen mit kenyérre kenni…

Ha már kicsit belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel, ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és hogy még finomabb legyen a végeredmény, készíts hozzá házi vajat is.  Ehhez csupán jó minőségű házi tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.

Ha nem mered egyedül…

Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni!

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

A z EASE Therapy kézművesklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak is!

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt menüjéből:

Házi natur vaj
Házi joghurt
Házi sajt
Ropogós házi Olivás Bagett
Rozs cipó
Hagymás buci
Kovász

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Fontos információk

Felhasználható:

2019. október 15.-ig

Bejelentkezés: legalább 10 nappal korábban a vouchered elküldésével: +36 70 299 6299 További információ: http://www.easetherapy.hu/fozoklubok/Voucheredet egyszerűen, OKOSTELEFONON váltsd be partnerünknél. Internetkapcsolattal nyisd meg a vouchert az emailfiókodból vagy profilodból és nyomj rá a QR kódra, partnerünk rábök az elfogadásra és már kész is. Egyéb esetekben nyomtatva is elfogadják.

Oszd meg másokkal!

Beváltás helyszíne

 

Partner neve: Ease Therapy Főzőiskola

Cím:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
Útvonal tervezés

Nyitvatartás:
Egyeztetés alapján!

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36702996299
E-mailcím: hello@easetherapy.hu
Webcím: http://www.easetherapy.hu
Facebook: Kattints ide!

Sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt az EASE Therapynál
15.000 Ft 8.790 Ft
41%
hátralévő idő
eladva12
8.790 Ft megveszem
megveszem ajándékba adom

Az ajánlat:

Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet?

Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered illata.

A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat –  te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket  a saját ízlésedhez mérve.

Dagasztás és kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat.  Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.

Hogyan fogjunk hozzá?

A tudnivalók első pontja ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja – ez pedig a liszt.

Manapság rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem hagyományost válasszunk alapul.  A búzalisztek közül a BL-80-as jelölésű fehér kenyérlisztet, vagy a BL-112-t, vagyis félfehér kenyérlisztet érdemes megvásárolni.   Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak kimagasló tápértékű vagy épp gluténmentes fajták között is.

Az egyszerű kenyérhez nem is kell több, mint liszt, só, víz és élesztő. Esetleg a kovász, amit saját magad is el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel.  Bár a legtöbb biobolt polcain megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár élesztőmentesen.  A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt, sokkal tovább megőrzi frissességét.

Hogy legyen mit kenyérre kenni…

Ha már kicsit belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel, ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és hogy még finomabb legyen a végeredmény, készíts hozzá házi vajat is.  Ehhez csupán jó minőségű házi tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.

Ha nem mered egyedül…

Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni!

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

A z EASE Therapy kézművesklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak is!

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt menüjéből:

Házi natur vaj
Házi joghurt
Házi sajt
Ropogós házi Olivás Bagett
Rozs cipó
Hagymás buci
Kovász

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Fontos információk

Felhasználható: 2019. október 15.-ig

Bejelentkezés: legalább 10 nappal korábban a vouchered elküldésével: +36 70 299 6299 További információ: http://www.easetherapy.hu/fozoklubok/Voucheredet egyszerűen, OKOSTELEFONON váltsd be partnerünknél. Internetkapcsolattal nyisd meg a vouchert az emailfiókodból vagy profilodból és nyomj rá a QR kódra, partnerünk rábök az elfogadásra és már kész is. Egyéb esetekben nyomtatva is elfogadják.


Beváltás helyszíne

Partner neve:
Ease Therapy Főzőiskola
Cím:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

Nyitvatartás:
Egyeztetés alapján!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36702996299
E-mailcím: hello@easetherapy.hu
Webcím: http://www.easetherapy.hu
Facebook: Kattints ide!

megveszem