A kívánság programról 

A kívánság program egy miskolci eredetű karitatív kezdeményezés, melyet Zaveczki Tibor alapított azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson kifejezetten hátrányos helyzetű gyerekeknek és álmokat váltson valóra. A programban való részvételre szabadon lehet jelentkezni, és a csapat titokban választja ki a szerencsés gyermeket akinek valóra válik egy kívánsága. A kiválasztás során próbálják a leginkább rászoruló gyermeket megtalálni a jelentkezők közül, akinek az életében a legnagyobb változást tudják hozni egy csodával. A nemes célok elérését kezdetben önerőből, időt és energiát nem kímélve finanszírozta a csapat, ezen szeretnénk változtatni és mindenkinek megadni a lehetőséget hogy részese legyen a csodának. A hihetetlen képsorokat „A Kívánság” hivatalos stábja, a Natham movies, név szerint Nagy Tamás és Nagy Gábor készítette. A Dealextra csapata csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez és rajtunk keresztül minden vásárlónk résztvesz a programban.

Hogyan működik? 

Szinte minden a Deal Extrán vásárolt voucher tartalmaz egy adományrészt melyet sikeres vásárlás esetén félreteszünk a Kívánság tárcába, mely összeget 100%ban eljuttatunk a kívánság program alapítóinak, hogy fel tudják használni a kívánságok valóraváltásához. Az adományok útját teljes mértékben követhetővé szeretnénk tenni, mert sok esetben az emberek már nem hisznek abban, hogy támogatásuk a megfelelő célt szolgálja. A DealExtra csapata szeretné ezt a bizalmat visszaállítani és garantálja, hogy az adományok teljes összege a kívánság csapathoz és rajtuk keresztül a rászoruló gyerekekhez kerül.

116300 Ft

A kívánság programról 

Egy nehéz körülmények közt élö kislány –Virág- álma vált valóra, aki soha nem járt még igazi étteremben, így ott megkóstolhatott mindent, amit megkívánt.

Petike, családi körülményeik miatt nevelöszülökhöz került. Imádja az autókat, így az Avalon parkban gokartozhatott, majd a legjobb részröl nézhette élöben a Forma1-et.

Egy 11éves, 12x mütött kisfiú kívánsága vált valóra, amikor kedvenc focistájával, Gera Zolival találkozhatott, és ezzel egy idöben másik nagy álma, a repülés is megvalósulhatott.